Кристиано Роналдо даде отговор на огромен въпрос: Кога ще прекрати кариерата си португалецът?


Кристиано Роналдо даде отговор на огромен въпрос: Кога ще прекрати кариерата си португалецът?
Снимка: Getty Images

3776 0

Един от най-великите футболисти в историята - Кристиано Роналдо, направи изненадващо признание в продължението от скандалното интервю с популярния журналист Пиърс Моргън. Португалецът даде отговор на един от най-задаваните въпроси - кога ще прекрати величествената си кариера.

Във втората част от нашумелия разговора си с Моргън, португалецът продължи сагата между себе си и Манчестър Юнайтед. Той нападна отново собственици, ръководство и треньорския щаб на клуба, но сред думите му се отличи признанието, че планира скоро да окачи бутонките.

"Трудно е да кажа в момента, най-вече защото погледът ми е насочен към Световното първенство. Най-вероятно това ще бъде последният ми Мондиал, разбира се, петият ми такъв. Не знам какво ще се случи след него, но както казах преди и ще кажа отново, феновете винаги ще бъдат в сърцето ми", загатна Роналдо, преди да хвърли "бомбата".

"Никой не е перфектен. Епизодите от живота, които всички имаме, са част от човешкото същество. Винаги ще правя грешки. Искам да играя още 2 или 3 години, така че това е максимумът ми. Искам да приключа на 40. Мисля, че това би била една добра възраст, но не знам друго. Не съм решил за в бъдеще", отговори легендарният номер 7. Той определи себе си като "черната овца" в Манчестър Юнайтед, която отнася всичките критики в отбора.

"Винаги грешките са в мен. Изглежда сякаш съм "черната овца" и това е нещо, което не харесвам. И да се представяш добре, и да играеш зле, винаги ще намерят нещо, за което да те критикуват. Дори в националния отбор, в последните 3 месеци критиките придобиха ужасни размери. Не само във футболен аспект, но в професионален и семеен. Изглежда сякаш аз съм лошият, което не е вярно. Хората трябва да чуят истината и фактите от устата ми. Ето защо давам това интервю - за да споделя мислите си. 99% от приказките в последно време бяха глупости и лъжи", добави още той, като не пропусна да обвини медиите във фалшиви информации.

"Да бъда честен, бях щастлив тук. Имах мотивация да направя един страхотен сезон. Но те (медиите) продължиха да повтарят, че никой не иска Кристиано. Как няма да искат играч, който, включително с националния отбор, вкара 32 гола последния сезон?

Да, вярно е (че е имало интерес от различни клубове). Но медиите продължават да говорят глупостите, че никой не ме иска, което е напълно грешно. Те обаче не спират да го повтарят. Имах много отбори, които искаха да подпишат с мен, но не го направих, защото се чувствах комфортно тук и бях много щастлив. Все още съм", завърши Кристиано Роналдо.

Ето кои са футболистите на "червените дяволи", които Роналдо уважава най-много

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички