От ясно по-ясно в Барселона: Категоричното послание на Шави Ернандес към Усман Дембеле


От ясно по-ясно в Барселона: Категоричното послание на Шави Ернандес към Усман Дембеле
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

4443 0

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес искаше от босовете на клуба да получи ново крило на всяка цена, тъй като в съблекалнята разполага с много нападатели, но малко футболисти, които могат да играят успешно на тази позиция.

В коментар за испанското издание "Marca" журналистът Луис Рохо акцентира върху това, че евентуалният трансфер на Адама Траоре от Висшата лига, който изглежда все по-неизбежен, всъщност е ясен намек към французина Усман Дембеле, който вече е тотално нежелан на "Камп Ноу".

Пристигането на 26-годишния Траоре и воденето на преговори с него са ясно послание - ако Дембеле не повярва на Шави по-рано този месец, че не го вижда занапред в състава си, сега вече знае със сигурност, че това е така, пише Рохо. 

Със сигурност ще бъде прибързано да се сравняват качествата на двамата футболисти и е много рано още да се говори дали такъв трансфер е удачен, но едно е сигурно - вратата за Усман Дембеле е плътно затворена!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички