Барселона е настоял пред Дембеле отново: Или подписвай, или се махай!


Барселона е настоял пред Дембеле отново: Или подписвай, или се махай!
Снимка: Getty Images/Gulliver

2032 0

Барселона още веднъж е информирал Усман Дембеле, че футболистът трябва да напусне клуба през зимния трансферен прозорец, ако не преподпише нов контракт с отбора от Каталуния. Френският национал води „словесна война“ с шефовете на „блаугранас“, след като клубът настоява играчът да се махне преди края на месеца, тъй като не иска да остава на „Камп Ноу“.

Британският Sky Sports News твърди, че Барселона още веднъж говорил с агентите на футболиста – Муса Сисоко и Марко Лихтщайнер, че те трябва да му намерят нов отбор преди края на януари.

ПСЖ, Ливърпул, Челси и двата манчестърски клуба следят каква сума ще поиска Барса за футболиста, който на 99,9% е изиграл последния си мач с екипа на „лос кулес“.

Французинът не бе включен в последните два мача на Барселона, а той пристигна при испанците през август 2017-а година от Борусия Дортмунд. През този сезон Дембеле има един гол и две асистенции в 11 мача до този момент. А с кои клубове още разговарят агентите му, разберете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички