Оспорваната Ла Лига по ТВ НА ЖИВО: Къде да гледаме Валенсия - Барселона?


Оспорваната Ла Лига по ТВ НА ЖИВО: Къде да гледаме Валенсия - Барселона?
Снимка: Getty Images

2570 0

Валенсия приема Барселона в прелюбопитен двубой от програмата на Ла Лига. Срещата е част от 12-тия кръг в надпреварата и ще изправи един срещу друг деветия във временното класиране срещу един от големите претенденти за титлата!

Двата тима имат кадрови проблеми, които на пръв поглед изглеждат по-сериозни при "прилепите", тъй като старши треньорът Дженаро Гатузо не може да разчита на цели шест играчи за домакинството на каталунците. Шави също не е улеснен, защото за Барселона продължават да отсъстват Араухо, Депай и Кристенсен, а Серджи Роберто също се озова в списъка. 

Известно предимство за домакините е, че не участват в Европейските клубни турнири и са концентрирани върху шампионата. Това е коренната разлика с гостите, които традиционно стартираха в Шампионска лига, но за втора поредна година отпадат посока Лига Европа и са смазани психически.

Проследете дали "прилепите" ще успеят да спрат Барселона по пътя за титлата със SportLive.bg от 22 часа! Ще имате възможност и да гледате НА ЖИВО двубоя в ефира на Макс Спорт 4. 

Ето какво заяви и Шави преди гостуването на Валенсия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички