Шави заговори за потенциален негов заместник на "Камп Ноу"


Шави заговори за потенциален негов заместник на "Камп Ноу"
Снимка: Getty Images

1875 0

Старши треньорът на Барселона - Шави говори между отпадането на каталунците от Шампионска лига и следващото изпитание в Ла Лига - Валенсия. За "блаугранас" програмата не става никак по лесна и тепърва предстоят сериозни тестове преди началото на Световното първенство. 

Световният колос окончателно загуби шансове за елиминационните фази на най-силния европейски клубен турнир, след като загуби от Байерн Мюнхен с 0:3. Сега обаче предстоят срещи с "прилепите", Виктория Пилзен, Алмерия и Осасуна. 

"Направихме анализ на грешките и сега е време да обърнем нова страница. Предстои ни мач срещу Валенсия и това е хубав момент да се реваншираме за отпадането в Шампионска лига.

Все още съм оптимист. Това беше удар, но можем да имаме страхотен сезон. Остават много трофеи. В Ла Лига сме в добра позиция. Това е още един тест за показване на реакция", обясни Шави след последните събития в лагера на каталунците.

Старши треньорът коментира и вероятността той да бъде освободен от поста след ранното отпадане и разкри за редица разговори с президента на клуба - Жоан Лапорта:

"С президента говорим непрекъснато, практически за всеки мач. Виждаме се след мачовете. Анализът е ясен: има неща, които не зависят от нас, но ние трябва да подобрим останалите. Искам да вярвам, че сме на прав път. Но ако не вдигнем нивото и не печелим трофеи, ще дойде друг треньор".

Вижте кога ще се проведат двубоите за Суперкупата на Испания!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички