Бивш талант на Барселона отново направи разликата с ПСЖ и зачеркна каталунците


Бивш талант на Барселона отново направи разликата с ПСЖ и зачеркна каталунците
Снимка: GettyImages

3699 0

19-годишната звезда на ПСВ - Шави Симонс, отново се обърна към миналото, след като направи любопитно сравнение между бившите си клубове Барселона и ПСЖ.

Той бе сочен за един от играчите на бъдещето след чудесното си представяне в школата на каталунците, но на по-късен етап двете страни се разделиха и нидерландецът подсили парижани.

Там той се събра с големите звезди - Неймар и Лионел Меси, които познава от "блаугранас", а на "Парк де Пренс" направи първите си стъпки в големия футбол. 

19-годишният играч си позволи да направи интересно сравнение между третировачните методи в двата европейски гранда, като подчерта, че на "Камп Ноу" наблягат на практическите упражнения.

"Повярвайте ми, в Барселона не работят във фитнеса, те работят с топката – но не и във фитнеса. Когато се присъединих към ПСЖ, видях разликата - те работят много във фитнеса".

Мнението на играча бързо бе разпространено след запалянковците на Барселона, а футболистът продължава да трупа срещи с мъжкия тим на ПСВ. За него само през тази кампания записа 11 срещи в Ередивизие. В тях се отчете с 8 гола и 3 асистенции.

Вижте какъв нов подобен коментар бе направил Симонс наскоро!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички