Манчестър Юнайтед ще покрие огромна част от заплатата на Грийнууд, въпреки че не го желае


Манчестър Юнайтед ще покрие огромна част от заплатата на Грийнууд, въпреки че не го желае
Снимка: Getty Images

3574 0

Манчестър Юнайтед и Хетафе постигнаха сделка за Мейсън Грийнууд, която ще прати младия британец под наем до края на настоящата кампания в Ла Лига. Малко след като двете страни си стиснаха ръцете, стана ясно, че "дяволите" ще продължат да плащат огромна част от заплатата на нападателя.

Не го искат, но му плащат

В Юнайтед са се нагърбили с отговорността да плащат по-голямата част от заплатата на Грийнууд в Хетафе. Джеймс Дъкър от "The Telegraph" потвърди новината, споделяйки в социалната мрежа "X", че испанския клуб ще "направи малък принос" към седмичната заплата на играча от 75 паунда седмично.

Припомняме, че няколко седмици, преди да затвори трансферния пазар, от Юнайтед обявиха, че Грийнууд няма да продължи кариерата си на "Олд Трафорд". "Дяволите" се опитаха да го продадат на тимове от Турция, но разговорите пропаднаха. 

Футболистът бе много близо и до трансфер в Лацио, но римските "орли" също са се отказали в последния момент. В крайна сметка, Хетафе се е появил на хоризонта и е решил да даде нов шанс на младока, който дълго време се занимаваше с делата за изнасилване и опит за изнасилване, по които бе оправдан изцяло.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Окончателното решение на Манчестър Юнайтед по казуса "Грийнууд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички