Официално: Приключи 14-годишната ера "Бензема" в Реал Мадрид


Официално: Приключи 14-годишната ера "Бензема" в Реал Мадрид
Снимка: GettyImages

5343 0

Ръководството на Реал Мадрид използва профилите си в социалните мрежи и официалния си сайт, за да обяви, че официално от клуба се оттегля легендата Карим Бензема. 

Двете страни няма да продължат 14-годишното си сътрудничество, след като договорът на французина изтича и той ще се превърне съвсем скоро в свободен агент!

Съобщение до феновете

"Реал Мадрид и нашият капитан Карим Бензема се съгласиха той да завърши своята блестяща и незабравима сцена като играч за нашия клуб.

Реал Мадрид иска да покаже своята благодарност и цялата си любов към една от най-големите ни легенди", пишат накратко "кралете" по платформите.

Историята на Бензема

Карим Бензема акостира през 2009 г. като 21-годишен на "Сантяго Бернабеу" и беше основен играч на клуба през цялото време. В рамките на четиринадесет сезона завоюва 25 трофея - 5 от Шампионска лига, 5 от Световни клубни първенства, 4 Суперкупи на Европа, 4 пъти Ла Лига, 3 от Купата на Краля, а 4 пъти спечели и Суперкупата на Испания. 

Междувременно актуалният носител на "Златната топка" се превърна в петия играч с най-много двубои за "кралския клуб" - 647 мача.

Вижте как преди броени дни Бензема отрече, че напуска Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички