Официално: Дългоочакваната новина за звезда на Барселона е факт


Официално: Дългоочакваната новина за звезда на Барселона е факт
Снимка: Getty Images/Guliver

4297 0

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, разкри дългоочаквана новина около една от големите звезди на клуба Усман Дембеле. Наставникът сподели, че френският национал отново е на разположение, след като няколко месеца се възстановяваше от контузия.

Това стана ясно от публикуваната пълна група на каталунците за предстоящия двубоя между Барселона и Бетис в събота от 22:00 часа, който ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Мнението на Шави

"Липсваше ни. Той е най-добрият ни футболист в играта един на един. Има малко в света като него. Попитайте крайните защитници в Ла Лига срещу кого се мъчат най-много. Той е играч с невероятна скорост, който прави разликата. Логично е, че толкова ни липсваше", обясни Шави на традиционната си пресконференция преди двубой за Дембеле.

 
Припомняме ви, че Дембеле е аут от терените от края на януари, когато по време на 19-тия кръг в срещата с Жирона - французинът бе заменен принудително заради болка в горната част на лявото бедро, след като направи спринт.
За каталунците се завръща и датският защитник Андреас Кристенсен, който пък на клубно ниво игра за последно по време на шампионатното "Ел Класико", което със съотборниците си спечелиха с 2:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички