Атака от свои! Звезда на Барселона търпи тежки критики в съблекалнята на каталунците


Атака от свои! Звезда на Барселона търпи тежки критики в съблекалнята на каталунците
Снимка: Getty Images

1991 0

Една от звездите в състава на Барселона - Рафиня, е бил силно разкритикуван в съблекалнята на каталунците. Като причина за това се посочва лошото му представяне и отношение спрямо отбора.

Рафиня за "лос кулес"

Бразилското крило акостира на "Камп Ноу" миналото лято за сумата от 65 млн. евро с бонусите. С времето той се радва на все повече игрово време, особено след контузията на Усман Дембеле през януари.

Рафиня обаче така и не съумява да влезе в обувките на титулярния флангови състезател на "блаугранас", правейки разликата в определен мач. Към момента той има 9 гола и 10 асистенции във всички турнири през сезона, но в клуба все още има недоволни от непостоянството му.

Премеждията в "кухнята" на каталунците

Желанието към бившия играч на Лийдс е да бъде по-добър. Нещо, за което той също търпи критики, е отношението му на терена. "El Nacional" съобщава, че именно това води до разочарование и спорове между него и съотборниците му в съблекалнята на тима.

Ръководството на клуба от своя страна изявява готовност да се раздели с футболиста по време на предстоящия летен трансферен прозорец. Не така обаче смята треньорът Шави, който иска да го запази в редиците си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички