В опит да спести пари! Барселона закрива клубния си канал


В опит да спести пари! Барселона закрива клубния си канал
Снимка: Getty Images

1061 0

Като част от задължителна вълна от финансови съкращения Барселона ще затвори своя телевизионен канал "Barça TV" на 30 юни. Денят, в който договорът му с Movistar+ изтича, според съобщения в местната спортна медия "Sport".

Барселона с пореден опит да съкрати финансите си

Бордът на Барса, който реши да не удължава споразумението с мултинационалната платформа, вече е информирал 150-те професионалисти, които работят в медиите.

Barça TV започна да излъчва в сътрудничество с Telefónica през юли 1999 г. През 2011 г. MediaPro пое продукцията за следващите четири години, докато се завърна към Telefónica през 2015 г. През 2017 г. каналът започна да излъчва безплатно в Каталуния на платформата DTTV .

От петък, 30 юни и според информацията, предоставена от Sport, се търсят нови формули за поддържане на имиджа на клуба. Както и за продължаване на издаването на неговото аудиовизуално съдържание, като се възползва от силното присъствие на клуба в социалните медии. Междувременно шефът на Ла Лига Хавиер Тебас разочарова Барселона с изказване, че вижда като много сложно завръщането на Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички