Обамеянг подсигурява завръщането си в Барселона, две са препятствията


Обамеянг подсигурява завръщането си в Барселона, две са препятствията
Снимка: GettyImages

1716 0

Барселона се стреми да си осигури опция за резервен нападател това лято. След напускането на Мемфис Депай през януари, Робърт Левандовски е единствената опция в отбора на Шави Ернандес.

Точно заради това Барселона иска да си осигури услугите на подходяща резерва на Левандовски и две имена са водещи в търсенето им: Витор Роке и Пиер-Емерик Обамеянг.

Препятствията пред Обамеянг за завръщане в Барселона

И двамата искат да се присъединят към Барселона, но като се има предвид финансовото състояние на клуба в момента, сделката за Обамеянг изглежда по-вероятна. Изглежда, че сделката може да се окаже близо, като Sport съобщава, че Обамеянг иска да прекрати договора си с Челси.

Обамеянг рядко се появява в игра, откакто се присъедини към Челси от Барселона миналото лято. Именно заради това той се надява на бързо завръщане в Каталуня през следващите няколко месеца. Съобщава се обаче, че клубът от Висшата лига искат да наложи такса, преди да го продаде, което би било пагубно за надеждите на Барселона.

Съобщава се, че Обамеянг е в постоянен контакт с бившите си съотборници в Барселона, както и с Шави Ернандес, тъй като търси втори престой в клуба, започвайки от това лято. Въпреки това ще има препятствия за преодоляване, преди това да стане реалност.

През настоящия сезон сезон нападателят отбеляза 3 гола и направи 1 асистенция в 22 мача във всички турнири. Контрактът на Обамеянг с Челси е до лятото на 2024 година. Друг играч, който с нетърпение очакват на "Камп Ноу" е Лионел Меси, като вече е подготвена офертата за него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички