Авторитетно издание шокира: ПСЖ "обърна палачинката" и си иска Лео Меси


Авторитетно издание шокира: ПСЖ "обърна палачинката" и си иска Лео Меси
Снимка: Getty Images

1881 0

Ръководството на ПСЖ е променило драстично мнението си и е изразило надежди, въпреки всичко, да запази своята суперзвезда Лео Меси в редиците си. Това твърди авторитетното издание "The Times".

Меси и ПСЖ

Договорът на легендарния аржентинец с парижани изтича това лято. Към момента се вярва, че той със сигурност ще се раздели с френския гранд, а като най-вероятна дестинация бива посочвана Барселона. От информацията на медията обаче става ясно, че "принцовете" са готови да предложат на играча възможно най-добрите условия да остане.

Сериозните скандали между Меси, клуба и феновете на парижани, както и нестихващия интерес на Барселона спрямо него обаче правят подобна сделка малко вероятна. Всички погледи са вперени в каталунците, от които зависи финалната стъпка.

Премеждията на "лос кулес"

"Блаугранас" трябва да орежат около 200 млн. евро от бюджета си поради правилата за финансов феърплей в Ла Лига, което се състои в изходящи трансфери, ограничени входящи такива, както и  понижени възнаграждения. Именно това бави потенциално споразумение между двете страни. 

Офертата, която клубът може да предложи, е в пъти по-ниска от тази на парижани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички