Звезда на Сити е близо до подпис с Барселона, но на "Камп Ноу" имат колебания


Звезда на Сити е близо до подпис с Барселона, но на "Камп Ноу" имат колебания
Снимка: Getty Images

1705 0

Изглежда все по-вероятно, че Илкай Гюндоган ще напусне Манчестър Сити в края на сезона, като трансфер в Барселона е един от възможните варианти. Договорът на Гюндоган с шампиона на Висшата лига изтича през лятото и той може да се присъедини към Барселона като свободен агент. Това би било добре дошло предвид настоящите им финансови проблеми.

Не всички в Барселона са въодушевени от привличането на Гюндоган

Sport съобщава, че преговорите между Барселона и представителите на Гюндоган са много напреднали. И има сериозни очаквания сделката да бъде договорена през следващите няколко седмици.

Въпреки това също така беше съобщено, че няколко служители на Барселона са предпазливи относно подписването на Гюндоган. Основната причина е възрастта му, като според тях той не трябва да изисква толкова висока заплата в клуба, особено като се имат предвид техните финансови проблеми.

За момента Гюндоган не е подписал договор с Барселона поради тази причина, тъй като клубът очаква да вземе окончателно решение, преди да продължи. Въпреки това, ако те подпишат с немския полузащитник, това би било отлична сделка за каталунския клуб. По-рано имаше информация и че предложението на Барселона към Меси е 1/4 от последната му заплата на "Камп Ноу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички