Легендата на Барселона Ривалдо: Преметнаха Роналдо да отиде в Саудитска Арабия, Меси да мисли


Легендата на Барселона Ривалдо: Преметнаха Роналдо да отиде в Саудитска Арабия, Меси да мисли
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

9114 0

Легендата на Барселона - Ривалдо, изрази мнение, че бившият голмайстор на Реал Мадрид - Кристиано Роналдо, е бил измамен да се присъедини изненадващо към саудитския Ал Насър в края на миналата година.

Бразилецът смята, че португалската суперзвезда не се наслаждава на живота си в Близкия Изток. По тази причина той пожела Лео Меси да мисли сериозно преди да предприеме следващата стъпка в кариерата си.

Рекорден трансфер

Роналдо шокира футболната общественост, преминавайки в Саудитска Арабия след разтрогването с Манчестър Юнайтед. Главната причина за хода му е рекордното възнаграждение от 200 млн. евро годишно. Ривалдо обаче смята, че това е единственият положителен аспект на подобна сделка.

"Разбирам, че понякога играчите биват преметнати от големите договори, които подписват в Саудитска Арабия, но тогава идва животът там, който е по-затворен, а футболът невинаги е толкова лесен, колкото очакваш. Може да преминеш през етап на разочарование и това да рефлектира, ако парите, които получава, означават неособено щастлив живот в момента", коментира бившият нападател пред "AS" и продължи със съвет към аржентинеца.

Меси да внимава

"Това се случва с всички играчи, а Меси от своя страна скоро също ще има възможността да го усети. За него и футбола ще бъде добре да видим Кристиано Роналдо обратно в Реал Мадрид, където да завърши кариерата си. Разбира се, феновете трябва да разберат, че те не могат да предоставят същото както го правеха на 25 или 26 години, но все още могат да помогнат на клубовете си за нови постижения", допълни той.

Меси вече има рекордна оферта от Саудитска Арабия, която да обмисля.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички