Няколко клуба от едно първенство мечтаят за Луис Суарес


Няколко клуба от едно първенство мечтаят за Луис Суарес
Снимка: Getty Images/Guliver

1592 0

Пандемията от коронавирус засегна финансово много клубове в Европа, като Барселона е един от тях. С очертаващата се липса на публика до края на сезона, то от каталунците ще трябва по някакъв начин да намерят начин да генерират приходи.

Един от тези начини може да е продажбата на играчи, към които има интерес, а един от тях е Луис Суарес. Към уругваеца има интерес от няколко клуба от МЛС, а Дейвид Бекъм вече сподели, че би бил щастлив да го види в своя Интер Маями. "Никога не се знае. Имам договор с Барселона, но в бъдеще, това е привлекателна лига. САЩ е хубава опция", сподели Суарес преди няколко месеца.

Към момента обаче нападателят показва, че не мисли за раздяла с каталунците и още има какво да даде. И дори от клуба да са сходни да изслушат оферти, треньорите смятат, че той е важен за отбора играч. Суарес отбеляза 14 гола в 23 мача през сезона, но все пак от треньорския щаб са наясно с възрастта му, както и честит контузии, и заплатата му, пише Marca.

Със сигурност обаче напускането му би било направило доста нещастен Лионел Меси, тъй като двамата са изключително близки и се разбират много добре не само на терена, но и извън него. Договорът на Суарес е до 2021 година, като има опция за автоматично удължаване, ако е играл в 60% от двубоите.

В същото време пък Барса се готви и за силни входящи трансфери, като един от тях е Лаутаро Мартинес, а условията на Интер са почти невъзможни - ето какви са.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички