Интер постави неизпълними условия пред Барселона за Лаутаро


Интер постави неизпълними условия пред Барселона за Лаутаро

711 0

Сагата около Лаутаро Мартинес вече продължава много дълго време, но изглежда, че скоро няма и да приключи. Барселона силно иска нападателя на Интер, като към момента италианският тим изглежда е в по-силни позиции.

Според Sport Mediaset Italia последното условие, което е поставено от Интер е да получи 90 млн. евро плюс още двама играчи - Артуро Видал за постоянно и Антоан Гризман под наем. Припомняме, че освобождаващата клауза на Мартинес е 111 млн. евро в първите две седмици на юли, а цената на Видал е около 20 млн. евро.

Що се отнася до Гризман, който взима голяма заплата на "Камп Ноу", то по този начин ще може да си отдъхнат малко финансово. От гледна точка на Барселона обаче тези условия са неприемливи. Особено предвид кризата, която е в момента. Това означава, че предстоят още дълги преговори, но от Барса изглежда, че ще склонят да платят клаузата му, тъй като виждат в него дългосрочен заместник на Луис Суарес. А ето какъв е план "Б" за Барселона, ако не успее с привличането на Лаутаро Мартинес.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


8 любопитни факта за коридата

  Смята се, че коридата се е зародила в древни времена. Иберийският народ, живял на територията н съвременна...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама