Интер постави неизпълними условия пред Барселона за Лаутаро


Интер постави неизпълними условия пред Барселона за Лаутаро
Снимка: Getty Images/Gulliver

1586 0

Сагата около Лаутаро Мартинес вече продължава много дълго време, но изглежда, че скоро няма и да приключи. Барселона силно иска нападателя на Интер, като към момента италианският тим изглежда е в по-силни позиции.

Според Sport Mediaset Italia последното условие, което е поставено от Интер е да получи 90 млн. евро плюс още двама играчи - Артуро Видал за постоянно и Антоан Гризман под наем. Припомняме, че освобождаващата клауза на Мартинес е 111 млн. евро в първите две седмици на юли, а цената на Видал е около 20 млн. евро.

Що се отнася до Гризман, който взима голяма заплата на "Камп Ноу", то по този начин ще може да си отдъхнат малко финансово. От гледна точка на Барселона обаче тези условия са неприемливи. Особено предвид кризата, която е в момента. Това означава, че предстоят още дълги преговори, но от Барса изглежда, че ще склонят да платят клаузата му, тъй като виждат в него дългосрочен заместник на Луис Суарес. А ето какъв е план "Б" за Барселона, ако не успее с привличането на Лаутаро Мартинес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички