Сетиен посочи какво би накарало Лаутаро да дойде на "Камп Ноу"


Сетиен посочи какво би накарало Лаутаро да дойде на "Камп Ноу"
Снимка: Getty Images/Guliver

1188 0

Мениджърът на Барселона Кике Сетиен коментира една от трансферните цели на клуба Лаутаро Мартинес. Редица спекулации пращат нападателя на Интер на „Камп Ноу“ през следващата кампания, като се счита, че той ще бъде дългосрочният заместник на Луис Суарес в атаката на тима.

61-годишният треньор похвали аржентинския реализатор и каза, че възможността да играе с Лионел Меси е огромен стимул за всеки футболист. „Той е важен играч, страхотен футболист и Барселона, разбира се, винаги се интересува от страхотни играчи. Във времената без футбол, в които се намираме, постоянно изскачат различни имена в пресата. За много футболисти възможността да играят с Меси представлява огромен стимул“, заяи Кике Сетиен пред „Гадзета дело Спорт“.

Лаутаро Мартинес вече е играл заедно с 6-кратния носител на Златната топка в един отбор. Двамата са били заедно на терена с националния отбор на Аржентина, като Меси заяви, че ще се радва, ако сънародникът му дойде в Барселона. А ето какво каза Кике Сетиен по адрес на потенциалното завръщане на Неймар на „Камп Ноу“.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички