Невъзможно! Перес не бил против Ерлинг Холанд да се озове в Барселона


Невъзможно! Перес не бил против Ерлинг Холанд да се озове в Барселона
Снимка: Getty Images

2242 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес не е против нападателят Ерлинг Холанд да премине в Барселона. Това скандално твърдение направи журналистът на "ESPN" Хорхе Рамос. Както е известно, звездата на Борусия (Дортмунд) е трансферна цел и на двата испански гранда, както и на още няколко големи европейски клуба.

Според Рамос Перес смята, че ако Холанд се озове на "Камп ноу", а Реал купи Килиан Мбапе от ПСЖ това лято, тяхното съперничество ще увеличи интереса към двата клуба. Маститият бизнесмен вижда финансовата изгода в подобен дуел и смята, че конфронтацията между Мбапе и Холанд ще се превърне в своеобразна версия на тази между Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

Това твърдение е доста странно на фона на неотдавна пуснатата информация, че президентът на Барселона Жоан Лапорта пък прави всичко възножно Холанд да не се озове в Мадрид. Според нея Лапорта се ужасява от силата на големия съперник, ако той разчита в атака на Мбапе, Холанд и Бензема. А ето къде ще играе Холанд според актуална спекулация. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички