Лапорта заговори гръмко, намеси Холанд и отсече: Всички да знаят, че се завърнахме


Лапорта заговори гръмко, намеси Холанд и отсече: Всички да знаят, че се завърнахме
Снимка: Getty Images

2511 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта присъства на представянето на Феран Торес като футболист на каталунците. Лапорта бе ентусиазиран и определено зареди привържениците на "блаугранас" с гръмки думи, в които намеси и Ерлинг Холанд.

"Продължаваме да следим футболния пазар. Всички да се приготвят, защото се върнахме. Фактор сме и примерът е Феран, той е тук. Изплуваме нагоре. Ще отговорим подобаващо. Щастливи сме с Феран. Други подсилвания през зимата ще бъдат обявени, когато възникнат. Работим спокойно.

Работим да привлечем нови играчи през зимата. Всичко е възможно, възраждането на Барса е реалност. Зимният тарансферен прозорец е по-труден. Днес или утре ще регистрираме Дани Алвеш, надяваме се Феран също да бъде регистриран възможно най-скоро.

С Феран направихме изключение - привлякохме го преди да можем да го регистрираме. Работим, планираме следващия сезон. Всичко е възможно, ако бъде напрваено добре. Всички трябва да знаят, че сме обратно на пазара за най-големите имена" - завърши той на въпрос за Холанд, цитиран от "Марка".

Феран Торес пък вече бе представен и призна, че ще се цели за завръщане в игра срещу... Реал Мадрид (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички