Сензационно: Райола вече има договорка с клуб - ето къде ще играе Холанд


Сензационно: Райола вече има договорка с клуб - ето къде ще играе Холанд
Снимка: Getty Images

3302 0

Едно от най-горещите имена на пазара несъмнено е Ерлинг Холанд. Младият норвежец е част от Борусия Дортмунд, но се очаква през лятото със сигурност да напусне своя клуб, както и германската Бундеслига. Неговият агент Мино Райола не спира да говори с потенциалните кандидати.

Неговата откупна клауза е нищожна на фона на качествата, които има, както и на фона на сумите, които се дават в съвременния футбол - 75 милиона евро. Един от най-усилено свързваните тимове с неговото име е испанският гранд Реал Мадрид.

Известно е обаче, че "кралския клуб" най-вероятно ще се подсили с Килиан Мбапе, което пък от своя страна намаля шансовете за евентуално привличане и на Холанд. Испанското издание Deportes Cuatro посочи обаче с кой отбор всъщност Мино Райола вече се е разбрал.

Изданието информира, че един от най-популярните футболните агенти има договорка с Барселона за бившия нападател на Ред Бул Залцбург. Тя ще важи, ако всъщност каталунците могат да си позволят финансово Холанд. В противен случай - отпада.

Целият този шум около Ерлинг не се харесва особено на настоящия му клуб и това провокира Борусия Дортмунд да постави ултиматум на Холанд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички