Ако не стане с Холанд, Реал Мадрид атакува Душан Влахович


Ако не стане с Холанд, Реал Мадрид атакува Душан Влахович
Снимка: Getty Images

1693 0

Реал Мадрид възнамерява да проведе разговори с Фиорентина и да има запитване към звездата на италианския клуб Душан Влахович. Сръбският диамант на Ла Виола е считан за перфектния вариант пред „лос меренгес“, ако се провалят преговорите с Борусия Дортмунд за Ерлинг Холанд.

В последните месеци Реал е спряган за привличането на норвежкия национал, който има 76 гола в 74 мача за тима от Вестфалия.

Въпреки това Флорентино Перес смята, че Влахович е перфектната алтернатива, тъй като се очаква Холанд да пожелае прекалено голяма заплата, за да премине на „Сантиаго Бернабеу“. Според El Nacional наставникът Карло Анчелоти ще остави Карим Бензема в състава си, което може да откаже Холанд да акостира в испанската столица.

Именно заради това Анчелоти е пожелал Влахович, който прави изключителни неща във Флоренция и се счита за сигурен напускащ след края на актуалния сезон.

По предварителни информации Влахович би поискал заплата на стойност 240 хиляди евро на седмица, което би било значително по-малко от евентуалните бъдещи претенции на Мино Райола, който представлява Холанд. А къде е вероятно да отиде Иско Аларкон, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички