Невиждано: ПСЖ купува Усман Дембеле на промоция с 50%-во намаление


Невиждано: ПСЖ купува Усман Дембеле на промоция с 50%-во намаление
Снимка: Getty Images/Guliver

7185 0

Барселона на практика трудно би задържал една от основните си звезди след летния трансферен прозорец, тъй като световен колос е готов да заплати освобождаващата клауза в договора. Става въпрос за френския национал Усман Дембеле, който е обект на сериозен интерес, превдид формата, в която се намира и сравнително ниската трансферна сума, за която може да бъде провлечен. 

Възможностите пред заинтересованите страни

Diario Sport информира за интереса на парижани на Иберийския полуостров, като разкри, че може да си осигури услугите на играча срещу едва 50 милиона евро. Италианският експерт по трансферите разкри и как би могло да се стигне до подобна оферта за ПСЖ - оказва се, че има две клаузи за откупуване в договора на играча, като едната е по време на цялата година срещу 100 милиона евро, докато другата е намалена с 50% и включва само месеците юли и август.

 

През този сезон 25-годишният французин записа 18 мача в Ла Лига, в които отбеляза 5 гола и се отчете с още толкова асистенции. Контрактът му с Барселона е до лятото на 2024 г., като бе удължен след края на миналия сезон след големи преговори между двете страни.

Вижте коя звезда на Реал Мадрид може да премине в Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички