Звезда на Реал Мадрид се е съгласил да премине в Барселона?


Звезда на Реал Мадрид се е съгласил да премине в Барселона?
Снимка: GettyImages

4861 0

Марко Асенсио се съгласил да се присъедини към Барселона със свободен трансфер от Реал Мадрид през лятото, твърди изданието "Football Transfer". В момента испанецът е в последните месеци от контракта си с "лос бланкос".

Източникът съобщава, че Асенсио няма намерение да подписва нов договор с Реал Мадрид. Играчът също беше свързван силно с Арсенал и Тотнъм, според източникът обаче той е избрал да се присъедини към Барселона.

"Блаугранас" пък ще привлече испанеца като заместник на Рафиня. Бразилецът се присъедини към каталунския клуб от Лийдс Юнайтед през лятото и оттогава отбеляза шест гола и направи девет асистенции в 36 мача.

Асенсио се присъедини към гранда от Мадрид през 2015 година. Оттогава той има 266 мача за "лос меренгес", в които се е отчел с 55 попадения и 29 асистенции. Крилото има 31 мача за испанския клуб през този сезон, като има на сметката си шест гола и пет голови подавания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Роналд Араухо улесни Барселона, след като стана испанец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички