Невероятният Роберт Левандовски се нареди до Кристиано Роналдо и Лионел Меси за новия век


Невероятният Роберт Левандовски се нареди до Кристиано Роналдо и Лионел Меси за новия век
Снимка: Getty Images

5938 0

Барселона постигна домакинска победа с 3:0 над Виляреал в междинния кръг на Ла Лига, а и по този начин успя да се съвземе от шокиращата загуба от Реал Мадрид през миналия уикенд.

Шокираща не заради резултата, а защото "кралете" надиграха каталунците и не оставиха шанс да се противопоставят. Роберт Левандовски изглеждаше напълно изолиран и безидеен срещу мадридистите, но срещу "жълтата подводница" нападателят отново показа лицето, което феновете бленуват да видят. 

Роберт Левандовски се нареди до двамата недостижими през новия век

С двете си попадения полякът се превърна в едва третия футболист през 21-ви век, който достига кота 600, след Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Полският национал се представя страхотно за Барса след трансфера си от Байерн Мюнхен през лятото, като вече има 16 гола в 14 мача във всички турнири през сезона.

Лева има 344 попадения в 375 мача за баварците, както и 103 гола в 186 двубоя за Борусия Дортмунд, а за Полша той е вкарал 76 гола в 134 срещи. Нападателят има и 62 гола за полските тимове Знич и Лех, а долу може да видите един от двата му гола срещу Виляреал: 

Video edited on Kapwing

Бързата и безпроблемна победа на каталунците срещу Виляреал до голяма степен успокои напрежението в клуба, но все пак президентът - Жоан Лапорта бе глобен заради нахлуването в съдийската стаичка след Ел Класико.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички