Бускетс уморен от критиките, насочва се към изхода на Барселона


Бускетс уморен от критиките, насочва се към изхода на Барселона
Снимка: Getty Images

1357 0

Полузащитникът на Барселона Серхио Бускетс обмисля раздяла с клуба. Той е ндоволен от критиките, които се изсипаха върху него в последно време, конкретно заради мачовете с Интер (3:3) и Реал Мадрид (1:3). В Ел Класико испанецът не спря Тони Кроос и позволи на Реал да развие атака, която доведе до първия им гол в мача.

Бускетс смята стоварилите се върху него критики за неуважение. Той не разбира защо събира толкова гняв и злост, пише "Mundo Deportivo". Към момента футболистът се опитва да се разсее от нападките и да се концентрира върху играта си за каталунците.

Вероятно в края на сезона халфът ще напусне Барселона и ще премине в клуб от американската МЛС, въпреки че миналото лято каталунците му предложиха нов договор за срок от 2 години. В момента обаче клубът се ръководи не от спортните задачи, а от икономическите нужди.

Серхио Бускетс не прие новия контракт. Той е на мнение, че неговият етап на "Камп ноу" отива към края си. През настоящия сезон Бускетс изигра 10 мача за каталунския клуб. А ето как отговори Шави на въпроса дали Бускетс му е важен. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички