Нежелан в Барселона няма никакво намерение да напуска "Камп Ноу" преждевременно


Нежелан в Барселона няма никакво намерение да напуска "Камп Ноу" преждевременно
Снимка: GettyImages

11293 0

Защитникът на Барселона Маркос Алонсо не желае да напуска "блаугранас", въпреки че клубът иска да го освободи това лято. Испанското издание "Mundo Deportivo" съобщава, че бившият ляв бек на Челси иска да изпълни договора си на "Камп Ноу", след като наскоро го удължи до 2024 година.

Има информация, че управата на Барселона наскоро се е срещнала с представители на Интер, където са били обсъдени няколко потенциални трансфера, като Алонсо се е превърнал в обект на интерес от "нерадзурите". Припомняме, че испанецът се присъедини към Барса миналото лято със свободен трансфер, след като договорът му с Челси изтече.

Договорът на испанеца на "Камп Ноу" беше на път да изтече това лято, но каталунският гранд обвърза защитника с нов договор до 2024 година с освобождаваща клауза на стойност 50 милиона евро.

Барселона ще гледа да освободи Алонсо това лято, тъй като клубът се стреми да спазва разпоредбите за финансов феърплей. Алонсо записа и немалко минути като централен защитник, под ръководството на Шави, което говори много за универсалността му като футболист.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барселона се разбра с ас на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички