Нечувано: Португалец се отказва да чака Барселона и подсилва Ал Хилал


Нечувано: Португалец се отказва да чака Барселона и подсилва Ал Хилал
Снимка: GettyImages

3966 0

Саудитският шампион Ал Хилал продължава да работи по мощна селекция, след като ще участва в редица надпревари след успеха си през изминалата кампания. Така след официалното привличане на Карим Бензема - португалец от Висшата лига е сред следващите цели.

Трансферна цел на изток

Става въпрос за национала на "мореплавателите" Рубен Невеш, който вече 6 години е част от Уулвърхемптън. За "вълците" изигра 253 срещи, в които се отчете с 30 гола и 13 асистенции. По този начин той впечатли дори Барселона, който усилено работеше по негов трансфер. 

Оказва се обаче, че каталунците ще бъдат надхитрени от финансовата мощ на саудитите, които се вслушаха в Кристиано Роналдо и с класни трансфери се опитват да увеличат нивото на местния елит. 

Ал Хилал матира Барселона

Италианският експерт по трансфери Фабрицио Романо съобщава, че от Ал Хилал са изключително близо до сделка с "вълците", тъй като на Острова искат моментално да продадат футболиста.

Причината е, че играчът и неговият клуб постигнаха отдавна споразумение с Барселона, но то не може да бъде изпълнено заради финансовото състояние на каталунците.

Сега от Ал Хилал са отправили изключително добра оферта за футболиста, който Transfermarkt оценява на 40 милиона евро и има контракт за още една година. В Близкия Изток са в напреднали разговори и със самия играч за личните му условия. 

Вижте кой футболист на Барселона ще "провали" сделката за Невеш!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички