Голяма трансферна цел на Барселона и Манчестър Юнайтед ги обнадежди: Искам в Шампионска лига


Голяма трансферна цел на Барселона и Манчестър Юнайтед ги обнадежди: Искам в Шампионска лига
Снимка: GettyImages

7680 0

Една от големите трансферни цели на Барселона и Манчестър Юнайтед - Рубен Невес, изигра най-вероятно един от последните си мачове за Уувърхямптън в събота и го стори с класа.

26-годишният португалец се представи страхотно при равенството 1:1 с Евертън. Това може би бе и един от последните пъти, в който той облича екипа на "вълците".

Халфът отвори вратата на желаещите го

"Нека видим какво ще се случи. Винаги казвам едно и също нещо и то е, че винаги съм се радвал, че съм тук, но искам да поиграя малко и в Шампионска лига. Ако това е последният ми мач тук, наистина му се насладих", заяви самият Невес пред медиите след срещата с "карамелите".

Кандидатите

Зачестили трансферни слухове го свързват най-често с евентуално преминаване при каталунците или Манчестър Юнайтед. Самият той не крие, че да облече фланелката на "блаугранас" е една от големите му мечти, а оттеглянето на легендата на клуба Серхио Бускетс, приближава играча до нейното осъществяване. 

Не на това мнение обаче е треньорът на тима Шави, за когото се твърди, че е излязал с категорична позиция пред ръководството относно подобен трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички