Потвърдено: Новият отбор на Бензема привлича още една футболна звезда


Потвърдено: Новият отбор на Бензема привлича още една футболна звезда
Снимка: Getty Images

2821 0

Саудитската лига зае видно място в спортните медии през последните няколко дни, като Карим Бензема стана поредната голяма звезда, която се присъедини, след като Кристиано Роналдо подписа с Ал Насър през януари. Държавата от Персийския залив обаче няма намерение да спира дотук, като се очаква много други европейски звезди да пристигнат след седмици.

Краят на една ера за Челси

Такъв се очаква да бъде случаят с полузащитника на Челси, Н'Голо Канте. Според Фабрицио Романо, френският национал ще подпише документите днес, за да се присъедини към Бензема в Ал-Итихад. Италианският журналист дори допълва, че първата част от медицинския преглед вече е приключила. Той ще печели 100 милиона евро на година.

Канте беше ключов играч в последните отбори на Челси, но влиянието му напоследък намаля поради многобройни контузии. Пристигайки от Лестър, след като изведе "лисиците" до короната във Висшата лига, французинът оттогава изведе страната си до слава на Световното първенство през 2018 г. и спечели Шампионска лига с Челси през 2021 г.

Въпреки че напоследък той присъства по-малко, няма съмнение, че неговата личност и игрови способности ще бъдат помнени дълго време на "Стамфорд Бридж". Междувременно пък се появи информация, че Ал Хилал опитва да изкуши Ромелу Лукаку и се водят преговори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички