Шави с брутална критика към трансферна цел на Барселона, тотално зачеркна футболиста


Шави с брутална критика към трансферна цел на Барселона, тотално зачеркна футболиста
Снимка: Getty Images

8382 0

Барселона търси дългосрочен заместник на Серхио Бускетс, което се знае от известно време. Договорът на 34-годишния играч изтича това лято и става все по-малко вероятно да го поднови.

Шави с категорична позиция пред ръководството за трансферна цел

Настоящият капитан на Барселона може и да удължи престоя си с още една година, но Барса е наясно, че това е проблем, който трябва да бъде решен незабавно. Едно от имената, многократно свързвани с това, е Рубен Невес от Уулвърхемптън.

Твърди се, че португалският полузащитник има желание да премине в каталунската столица, но мениджърът Шави Ернандес е бил категоричен, че не иска Невес. Според Хави Мигел, Шави е казал на клуба, че не е правилната цел в три отделни случая, обяснявайки, че "той не знае как да се защитава".

Силата на агентите на "Камп Ноу"

Наскоро имаше и слухове за сделка за размяна, включваща нападателя в немилост Ансу Фати и Невес, като и прилична сума ще отиде в Барселона. 26-годишният играч е представляван от суперагента Хорхе Мендеш, който има много близки връзки с Барселона и президента Жоан Лапорта. Вероятно Мендес се стреми към ход, дори ако Шави не иска това да се случи. Струва си да припомним, че Мендеш представлява и други звезди на Барселона като Ламине Ямал, Алехандро Балде и Фати. Ако Невес наистина пристигне на Камп Ноу, това ще бъде ясен знак къде е силата. Медиите в Каталуня пък "гръмнаха" с новината, че Лионел Меси вече не иска да се връща в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички