Не са само качествата: Винисиус стори нещо, което подлуди от любов феновете на Реал (ВИДЕО)


Не са само качествата: Винисиус стори нещо, което подлуди от любов феновете на Реал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3479 0

Реал Мадрид спечели безпроблемно дербито срещу намиращия се в отлична форма отбор на Валенсия. Кралския клуб победи с 4:1 и по този начин събра 49 точки от 21 мача. Вторият Севиля е с 8 пункта по-малко, но и два двубоя пасив. Останалите в подреждането са твърде, твърде далеч.

При победата на Реал за играч на мача бе обявен Винисиус Жуниор, който се отличи с ново феноменално представяне. Именно той реализира две от попаденията, докато другите две в полза на Реал бяха на другия "обичаен заподозрян" - Карим Бензема. Гонсало Гедеш пък вкара единствения гол за "прилепите".

Винисиус става все по-голям любимец на феновете на "белия балет" заради изключителното си представяне през този сезон, но в един епизод от двубоя на "Сантяго Бернабеу" срещу Валенсия той накара привържениците да "луднат" по него още повече.

Този път това не бе действие, свързано с чисто футболните му качества. Винисиус бе избутан извън терена, а непосредствено до тъчлинията бе поставена емблемата на Реал Мадрид. Винисиус се бе засилил към нея, но в последния момент направи скок, за да не я настъпи. А това накара феновете да се влюбят още повече в него. Можете да видите епизода във видеото по-долу в материала.

За Реал предстои дерби с Барселона за Суперкупата. Преди това Анчелоти призна, че Реал може и да е фаворит, но допълни нещо много важно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички