Карло Анчелоти преди Ел Класико: На теория може и да сме фаворити, но...


Карло Анчелоти преди Ел Класико: На теория може и да сме фаворити, но...
Снимка: Getty Images

2036 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изрази задоволството си от постигнатата разгромна победа срещу Валенсия късно снощи и подчерта, че неговите футболисти може и да влизат като фаворити в предстоящото Ел Класико, но всичко ще се реши на терена:

"Играхме добре и заслужихме победата. Да, поведохме от дузпа и това облекчи задачата ни, но представянето ни беше на ниво във всеки аспект. Само в началото изпитвахме проблеми с контраатаките на съперника, но след това ние започнахме да създаваме положения", каза Татко Карло в началото.

"Барселона винаги ще е големият съперник на Реал, затова и мачът между двата отбора е наричан Ел Класико. На теория може да сме фаворит, но има и практическа страна на въпроса, т.е. всичко ще се реши на терена".

"Мачът ще започне от 0:0 и шансове ще имат и двата отбора. Суперкупата е първата възможност за трофей през сезона. Всеки тим се стреми да печели титли и ние не правим изключение. Дали сме фаворит или не, няма никакво значение", заяви Анчелоти.

Първото Ел Класико за 2022 година ще се изиграе на 12 януари (сряда) - полуфинал за Суперкупата на Испания. Реал Мадрид определено ще е отборът, който ще бъде в приповдигнато настроение, след като снощи Барселона допусна късно изравняване срещу Гранада и загуби ценни две точки в борбата за Топ 4 в Ла Лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички