"Не помагате"! Шави се ядоса на медиите за спекулациите спрямо Ансу Фати


"Не помагате"! Шави се ядоса на медиите за спекулациите спрямо Ансу Фати
Снимка: GettyImages

1072 0

Треньорът на Барселона - Шави, изрази недоволството си от зачестилите спекулации по адрес на един от своите възпитаници в лицето на Ансу Фати.

Слуховете

Сериозно пониженото игрово време на испанския талант поради редица контузии. Това от своя страна доведе до множество слухове относно бъдещето му на "Камп Ноу".

Той бива свързван с други грандове като Арсенал и Тотнъм, докато някои източници стигат по-далеч, поставяйки в основата на потенциалната раздяла дългоочакваното завръщане на Лео Меси.

Нищо от това обаче не беше потвърдено от наставника на каталунците. Той е останал изключително афектиран от опитите за сензационни заглавия с името на своя играч, за което "скочи" на медиите.

Отговорът

"Видях, че Ансу е добре, но не помага медията да твърди, че се продава. Днес имаше заглавия, че цената му е 70 млн. евро. Ако искате да помогнете на даден играч, това не се прави", заяви Шави, цитиран от "Barca News Network". 

Обратно на работа

Фати се върна на "зеления килим", записвайки 54 миути с екипа на Барса срещу Осасуна вторник. Той замени контузения Гави в 36-ата минута, записайки удар във вратата, успешен дрибъл, 2 ключови подавания, 3 от 4 спечелени единоборства и създаден един голов шанс.

Един от желаещите Фати е готов да предложи дори значително по-голяма сума от въпросните 70 млн. евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички