Тотнъм ще чупи трансферния си рекорд за нежелан от Шави в Барселона


Тотнъм ще чупи трансферния си рекорд за нежелан от Шави в Барселона
Снимка: Getty Images

7546 0

Тотнъм продължава да търси футболисти, с които да се подсили в нападение. Управата на английския гранд е хвърлила око на Ансу Фати от Барселона и има желанието да го привлече през предстоящия летен трансферен прозорец, като дори в Северен Лондон са готови да "счупят" трансферния си рекорд.

Според "Mundo Deportivo", Барселона има желание да освободи 20-годишния играч това лято. Твърди се, че агентът на Фати - Жорже Мендеш, е получил "зелена светлина" да започне разговори за потенциален ход през лятото.

Съобщава се, че в Тотнъм искат да намерят евентуален нов лидер в нападението, ако Хари Кейн си тръгне от Северен Лондон през предстоящия летен трансферен прозорец. Ръководството на "спърс" е готово да извади желаните от Барса 90 милиона евро, с които да подобри трансферния си рекорд, който бе поставен през 2019 година с привличането на Танги Ндомбеле за 62 милиона.

Желанието на Фати

Предпочитанието на Фати е да остане на "Камп Ноу" и да се бори за мястото си, но се очаква Барселона да освободи няколко играчи след този сезон, чиито продажби да помогнат за балансирането на бюджета. Най-различни източници пък твърдят, че има голям шанс Лео Меси да се завърне обратно при каталунците, което прави шансовете на Фати за оставане минимални.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стоичков изпревари Марадона, Неймар и куп легенди в престижна класация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички