Топ агент обещава на Барселона огромна сума за играч, който обаче не иска да напуска


Топ агент обещава на Барселона огромна сума за играч, който обаче не иска да напуска
Снимка: GettyImages

2499 0

Жорже Мендеш, агентът на Ансу Фати, се опитва да увери борда на Барселона, че ще има оферта от 70 милиона за футболиста това лято.

Фати не влиза редовно в плановете на Шави Ернандес и е в трансферния списък на клуба за следващия сезон. Те искат Ансу да напусне и предвид нуждата от трансферни пари, напускането му може да бъде важна инжекция за клубната каса. Това го разбира много добре спортното ръководство.

В случая има две неизвестни

И така, Барса е готов да изслуша оферти за Ансу. А неговият агент, португалецът Жорже Мендеш, се опитва да успокои Барселона, като уверява, че когато му дойде времето, ще се появи клуб, който ще предложи 70 милиона евро. Този клуб ще е от Висшата лига, уточнява той.

В случая има две неизвестни: Първото е желанието на играча да продължи на "Камп Ноу". Второто е дали Мендеш наистина ще излезе с оферта от тази сума, която ще задоволи нуждите на клуба. Ансу е продукт на академията, така че всички приходи ще бъдат нетни. Направо в хазната. А Шави вече разкри, че няма търпение за титлата, като си пожела да има "двама - трима" в състава като Педри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички