"Nike" със специална молба към ас на Барселона, ако Лео Меси се завърне на "Камп Ноу"


"Nike" със специална молба към ас на Барселона, ако Лео Меси се завърне на "Камп Ноу"
Снимка: Gulliver/GettyImages

4964 0

Световноизвестният гигант в спортните стоки "Nike" ще отправи специална молба към Ансу Фати, ако Лионел Меси осъществи мечтаното завръщане в Барселона през летния трансферен прозорец, твърди "El Nacional".

Според изданието лидерът в спортните облекла иска да увеличи максимално продажбите на фланелките си и вярва, че Меси, носейки легендарния номер 10, ще помогне за тяхната кауза. Съответно от "Nike" ще се опитат да натиснат младия испанец, за да сдаде промени своя номер.

Мнозина смятат, че Ансу Фати досега не успява да носи достойно легендарния за Барселона номер на гърба си и не оправдава очакванията. Той получи почитаната фланелка, след като Лионел Меси напусна каталунците за ПСЖ след изтичането на договора му през 2021 година.

Контузиите обаче не позволиха на Фати да остане редовен в титулярните 11 на Шави. Той има едва 15 или по-малко мача във всяка от последните две кампании на Барселона и не впечатлява особено през настоящата кампания. Ансу Фати отбеляза само седем гола и направи три асистенции в 42 изяви в различни състезания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Президентът на Ла Лига призна, че е фен на Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички