"Не е това проблемът": Какво каза Усман Дембеле на Шави преди да напусне Барселона?


"Не е това проблемът": Какво каза Усман Дембеле на Шави преди да напусне Барселона?
Снимка: Getty Images

15952 0

Една от големите звезди на Барселона - Усман Дембеле, е все по-близо до изхода на "Камп Ноу". Фланговият състезател се насочва към ПСЖ, с който вече е договорил условията си.

За раздялата потвърдиха редица авторитетни източници, както и самият треньор на каталунците Шави. "Barca Universal" пък споделя какво двамата си казали на изпроводяк.

"Ако беше до Вас, бих останал, тренер. За Вас и за феновете щях да остана. Не това обаче е проблемът", заявил французинът очи в очи със специалиста.

Дембеле на "Камп Ноу"

Крилото позира за първи път с фланелката на "блаугранас" през 2017-а година. Той стартира обещаващо, но впоследствие бе замесен в редица скандали и се считаше за сигурен напускащ клуба. С поемането на отбора от Шави обаче ситуацията се промени.

Нападателят постепенно спечели доверието на наставника и се превърна в неизменна част от състава му. За каталунците той има изиграни 185 мача, в които записва 40 гола и 43 асистенции. Очаква се ролята му в ПСЖ да е на заместник на Килиан Мбапе, който се насочва към Реал Мадрид.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички