След като го махна от отбора, ПСЖ изтри Килиан Мбапе и от сайта си


След като го махна от отбора, ПСЖ изтри Килиан Мбапе и от сайта си
Снимка: Getty Images

3988 0

Килиан Мбапе вече изглежда, че е с единият крак извън ПСЖ. Френският нападател, който вече получи част от бонуса си за лоялност, въпреки че няма да удължи договора си, е в люта война с парижани.

Мбапе вече не е част и от сайта на ПСЖ

Напрежението е достигнало такъв връх, че клубът дори е премахнал голямата си звезда от уебсайта си. Петима играчи се появяват на началната страница и нито един от тях не е Мбапе. Там са Канг-Ин Лий, Марко Верати, Неймар, Маркиньос и Лука Ернандес. Френският капитан, който продължава да е голямата звезда в състава на Луис Енрике, обаче отсъства.

Все още не е наличен и пълният списък с играчи за идния сезон, като и там желаният от Реал Мадрид не може да бъде намерен. Там, където все още присъства е в стария лист с играчи, където са още напусналите Лионел Меси и Серхио Рамос.

Както е известно, ПСЖ предостави две опции преди Мбапе. Една бе да удължи договора си поне до 2025 година, за да не бъде изпуснат без пари. След като не се съгласи пред парижани остана единствено възможността да го продадат това лято, тъй като вярват, че Мбапе има договорка с Реал да се присъедини през следващия сезон без трансферна сума. Въпреки че изглежда привидно спокоен, според L'Equipe това не е така, а е изключително ядосан от цялата сага.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички