"Не можем да направим нищо": Разочарованият Шави призна - Усман Дембеле напуска Барселона и отива в ПСЖ


"Не можем да направим нищо": Разочарованият Шави призна - Усман Дембеле напуска Барселона и отива в ПСЖ
Снимка: Getty Images

2197 0

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, потвърди информациите, че Усман Дембеле е пожелал да напусне "Камп Ноу" и да се присъедини към френския гранд ПСЖ! Това се случи на пресконференция след победата на каталунците с 1:0 срещу Милан в контролна среща, която се изигра в САЩ.

"Дембеле ни каза, че иска да си ходи. Малко съм разочарован, но той има оферта от ПСЖ и ние не можем да направим нищо. Не можем да се състезаваме с това, което са му предложили от Франция. Това е пазарът...", констатира видимо недоволният Шави, цитиран от "Goal".

"Футболисти, които не искат да бъдат в Барса, трябва да бъдат оставяни да си тръгнат. Вече сме мислили върху варианти в случай на раздяла с Дембеле и сега ще трябва да се подсилим, защото загубата на Усман определено ще ни отслаби", допълни наставникът.

Според различни източници, Барселона ще получи около 50 милиона евро от ПСЖ за правата на 26-годишния французин, чийто договор изтича през лятото на 2024-та година. 

Усман Дембеле акостира на "Камп Ноу" през летния трансферен прозорец на 2017-а, когато бяха платени 135 милиона евро на Борусия Дортмунд. До момента, след множество и най-различни контузии, се е отчел с 185 мача във всички турнири, в които е вкарал 40 гола и е раздал 43 асистенции.

*Четете още НОВИНИ ЗА БАРСЕЛОНА в SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички