Наваксване на точки, контузии, а пред Шави вече има и нова ситуация, с която да се справи в Барселона


Наваксване на точки, контузии, а пред Шави вече има и нова ситуация, с която да се справи в Барселона
Снимка: GettyImages

1695 0

Барселона показа, че въпреки че бяха малко по-конкурентни срещу Майорка, все още им липсва сериозна защита и не успяха да последват победата с 3:2 над Селта Виго. Освен това Роналд Араухо и Иниго Мартинес не изглеждаха в най-добрата си форма в дебютното си партньорство.

Още един проблем пред Шави за справяне

Араухо отсъства контузен един месец, а Мартинес се появи за първи път с фланелката на Барселона в началото на септември, когато влезе в игра срещу Осасуна. Срещу Майорка той започна за първи път и нито той, нито Араухо впечатлиха особено.

"Sport" твърди, че Мартинес, изваден в 75-ата минута за Жул Кунде, е бил дълбоко разочарован от първия си старт за сезона. Отборът не вървеше играта и освен това представянето му породи съмнения. Разбираемо е, че централният защитник все още не е на 100% след дългия си период извън игра, но реалността е, че амбициозно Иниго се надяваше да впечатли в първия си мач като титуляр. А той не успя. В съблекалнята недоволната му физиономия е била повече от осезаема. 

Като се има предвид, че това беше само първият му старт, Шави Ернандес вероятно ще бъде много по-загрижен за колективните грешки, отколкото за индивидуалното представяне на Мартинес. Въпреки това той се нуждае от поредица от игри, за да се върне на нивото, което го направи един от най-добрите в Испания. Нещо, което изглежда трудно, като се има предвид утвърденото партньорство на Жул Кунде и Андреас Кристенсен, като Араухо също го изпревари в класацията. Тези проблеми обаче изглеждат като нищожни, в сравнение с обвиненията за подкуп към Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички