Надъхващи думи върху специален екип: Осасуна се готви за финала с Реал Мадрид (ВИДЕО)


Надъхващи думи върху специален екип: Осасуна се готви за финала с Реал Мадрид (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1772 0

Осасуна е на малко повече от седмица разстояние от втория си финал за Купата на Краля и пусна специално издание на екипа, за да отбележи събитието. Той е вдъхновен от някои от техните екипи от 80-те години на миналия век и ще бъде носена срещу Реал Мадрид във финала за Купата на краля, Както и в Суперкупата на Испания следващия сезон, планиран да се проведе в Саудитска Арабия.

Специален екип, посветен на финала за Купата на краля

Екипировката беше представена от Дарко Брашанац, който наскоро получи контузия на предна кръстна връзка и поради това ще пропусне финала. Хиляда екипа ще бъдат пуснати в продажба в клубния магазин, след което феновете ще могат да ги поръчат онлайн.

Това е първият клубен екип, който включва новия дизайн на емблемата на Adidas, който до този момент беше използван специално от националните отбори. Освен това върху него ще има бродиран цитат от легендарния им играч Майкъл Робинсън – "Осасуна е дух, дух и още повече дух". Робинсън игра за Осасуна като нападател, преди да се превърне в икона на испанския футбол. По-рано пък Карло Анчелоти взе важно решение около финала за Купата и полуфинала в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички