По-малко от 72 часа почивка между финал и полуфинал: Анчелоти с важно решение за състава на Реал Мадрид


По-малко от 72 часа почивка между финал и полуфинал: Анчелоти с важно решение за състава на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1587 0

Двубоите в средата на седмицата изискват промени. Карло Анчелоти играе своя собствена игра по отношение на управлението на минутите в игра в Реал Мадрид. Мислейки както за предстоящия финал за Купата на Краля, така и за полуфинала на Шампионска лига срещу Манчестър Сити. Първият мач от който ще се играе с по-малко от 72 часа почивка.

Камавинга за първи път получава почивка от двата си сезона

Бензема, Родриго и Камавинга не тренираха с групата тази сутрин и всичко сочи, че Карлето ще им даде почивка за мача срещу Жирона във вторник. Ако случаят е такъв, това ще бъде първият мачов ден, в който френският ляв бек/полузащитник не е повикан през двата сезона, в които е в Мадрид. Контузените Алаба и Менди не тренираха, нито Себайос, който получи петия си жълт за сезона срещу Селта.

Петима играчи от школата получават шанс

Контузиите, заедно с решението да даде почивка на Бензема, Камавинга и Родриго, оставят Анчелоти със 17 играчи от първия отбор. За Анчелоти е перфектна ситуация да избере с радост най-добрите играчи от Кастилия, заедно с втория отбор. С допълнителното предимство, че мач в средата на седмицата не пречи на плановете на Раул. Петима играчи от школата участваха в тренировките: Винисиус Тобиас, Арибас, Марио Мартин, Алваро Родригес и Накай.

При победата с 2:0 над Селта Анчелоти направи пет промени в титулярните 11 в сравнение с тима, който подпечата мястото на клуба на полуфиналите на Шампионска лига срещу Челси. Ако отсъствията в състава бъдат потвърдени от треньора на неговата пресконференция, ще има поне три промени в единайсетте. По-рано пък се появи информация, че една от трансферните цели на Реал по всяка вероятност няма да отиде на "Бернабеу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички