Шефът на "Пирели": Можем да помогнем на Интер да вземе Меси


Шефът на "Пирели": Можем да помогнем на Интер да вземе Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

1548 0

Шефът на компанията за автомобилни гуми „Пирели“ Марко Тронкети заяви, че спонсорът на Интер може да помогне на тима да вземе суперзвездата на Барселона Лионел Меси. Бъдещето на Меси отново е основна тема в заглавията на вестниците, след като се появиха информации, че капитанът на Барселона е готов да напусне шампиона на Испания с изтичането на договора му през 2021-ва година.

Това не е първият път, в който Интер е свързван с привличането на аржентинеца, като бившият президент на „нерадзурите“ Масимо Морати вече сподели, че евентуален трансфер на носителя на Златната топка на „Джузепе Меаца“ не е изключен. Тронкети пък е на мнение, че основният спонсор на Интер „Пирели“ може да помогне за подобен трансфер, както производителят на автомобили „Фиат“ помогна на Ювентус за привличането на Кристиано Роналдо през 2018-та година. „Във времена като тези нямаме възможност да инвестираме в спорта, както досега, но можем да помогнем. Трябва да помолим президента на Интер Стивън Жанг да се пробва. Не можем да направим нещо специално, но можем да помогнем“, заяви Марко Тронкети пред ‘Gr Parlamento’.

Лионел Меси е успял да вкара 22 гола и да направи 19 асистенции през този сезон в Ла Лига. А ето какво феноменално постижение записа аржентинеца с Барселона през последната седмица.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички