Мохамед Салах отказал изгодно предложение от Реал Мадрид, за да остане в Ливърпул


Мохамед Салах отказал изгодно предложение от Реал Мадрид, за да остане в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2797 0

Член на треньорския екип на египетския национален отбор разкри, че звездата на Ливърпул - Мохамед Салах, е бил искан силно от Реал Мадрид през 2018 година. "Белия балет" е бил най-упорит в месеците преди финала между двата тима в Шампионска лига, който бе спечелен от мадридчани.

Салах направи невероятен 2017/18 сезон, като отбеляза 32 гола във Висшата лига и асистира за още 10. Той обаче приключи по тъжен начин, като се контузи във финалния мач в Киев след единоборство със Серхио Рамос.

Според бившия египетски национал Салах е отклонил много примамливо предложение от испанския гранд. "Бях асистент на Ектор Купе и помня, че бяхме на лагер в Швейцария. Говорих със Салах и той ми сподели, че е получил много изгодно предложение от Реал. Мохамед обсъди офертата с мен и Купер, след което реши да остане в Ливърпул, защото е щастлив в отбора".  На този лагер тогава Рамзи все още не е официално назначен за помощник треньор в щаба на "фараоните", но е бил със състава. Съвсем наскоро пък Джорджо Киелини определи за шедьовър фаула на Рамос срещу Салах в Шампионска лига, който породи много дискусии - ето повече подробности.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички