Глен Джонсън: Ще бъде много трудно за Джейдън Санчо да откаже на Ливърпул


Глен Джонсън: Ще бъде много трудно за Джейдън Санчо да откаже на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1306 0

Ако Ливърпул поиска Джейдън Санчо, то за него ще бъде много трудно да откаже на "червените". Това смята бившият бранител на мърсисайдци и сънародник на младия англичанин Глен Джонсън. Според бившия футболист Санчо трябва да избере "Анфийлд" за своя крайна дестинация, вместо "Олд Трафорд", накъдето водят трансферните спекулации в последно време.

"Санчо беше свързван с почти всички топ отбори в Европа, но поне според мен ще бъде много трудно за него да откаже на Ливърпул, ако те почукат на вратата. Знам какво е да облечеш тази фланелка и как всеки млад английски футболист, играещ на "Анфийлд", мечтае за това", заяви Джонсън.

"Ако той иска да играе в Англия, няма отбор, който да му предложи успехите, на които в момента Ливърпул се наслаждава. Ако той отиде в клуб като Манчестър Юнайтед, ще има толкова много напрежение върху него", добави още Джонсън, според когото Санчо трябва да се насочи съм Мърсисайд. 

Преди няколко дни се появиха информации, че Манчестър Юнайтед вече се е отказал от трансфера на Джейдън Санчо (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички