Младокът Илайш Мориба vs. Барселона - всичко започва отначало


Младокът Илайш Мориба vs. Барселона - всичко започва отначало
Снимка: Getty Images

1216 0

Противоречивите позиции между Барселона и Илайш Мориба изискват незабавно преосмисляне и търсене на междинни решения, които да задоволят и двете страни. Клубът, чрез своя спортен директор Матеу Алемани, е готов да възобнови преговорите с играча в опит да сложи край на неразбирателствата. 

Вместо да тренира с първия отбор, на Мориба му е казано да тренира с Барса Б, докато преговорите за договора му не бъдат подновени. Проблемът идва от там, че обкръжението на играча смята, че предложението на клуба не отразява истинската му стойност.

И двете страни ще се стремят да се срещнат през следващите дни. По време на тези дискусии, в които както играчът, така и клубът ще изложат своите гледни точки, най-вероятно преговорите ще започнат от нулата. Барселона се стреми да намери алтернативни начини, които да задоволят играча и неговите агенти, но деликатното финансово състояние на клуба не им оставя много поле за маневри. 

Роналд Куман е един от хората, които са се съгласили Илайш Мориба да не участва в тренировките на първия отбор, докато бъдещето му не стане окончателно ясно. Това обаче не означава, че нидерландският треньор не вярва в младия халф. Мориба си остава важна част от плановете му и вероятно ще получи още повече игрови минути на терена, след като на този етап Барселона не е намерила друга опция за средната си линия.

А знаете ли кой е най-богатият футболист в съблекалнята на каталунците? Отговорът ще ви изненада!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички