Босът на Барселона Жоан Лапорта пак коментира Лионел Меси и договора му


Босът на Барселона Жоан Лапорта пак коментира Лионел Меси и договора му
Снимка: Getty Images/Guliver

1798 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта заяви по време на публичен ангажимент, че лично е поздравил Лионел Меси за спечелената Копа Америка и призна, че е било много емоционално да види как №10 плаче от щастие:

"Поздравих Лео за спечелената Копа Америка. Той е много щастлив, всички сме много щастливи. Радвам се, защото той успя да върне Аржентина в елита. Е, Лео и съотборниците му го направиха, радвам се и за Серхио Агуеро. Радвам се и за семейството на Лео и за Барса, защото той е обичан, признат и всички му се възхищават. Беше много емоционално да го видим как плаче. Всички ние плакахме от радост заедно с него", е заявил на събитието Лапорта, а думите му са препредадени от "Marca".

Босът на каталунците е коментирал лаконично и как вървят преговорите за нов договор с Меси:

"Напредваме адекватно в преговорите. Всички във футбола са щастливи, че Меси спечели Копа Америка, той го заслужаваше. Много е вълнуващо да видиш как най-добрият футболист във футболната история се вълнува от спечелването на тази титла".

В ТОВА ВИДЕО можете да видите каква беше първата реакция на Меси след последния съдийски сигнал на "Маракана" и победата над Бразилия!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички