"Гави е добро дете"! Звезда на Реал Мадрид не се засегна от поведението на младока


"Гави е добро дете"! Звезда на Реал Мадрид не се засегна от поведението на младока
Снимка: Getty Images

7410 0

Защитникът на Реал Мадрид - Начо Фернандес, успокои страстите след горещото "Ел Класико" миналата седмица. Той сподели, че не се чувства засегнат от проявите на Гави срещу част от звездите на "белия балет", а дори напротив - похвали младока.

Какво стори испанецът?

Гави обиколи социалните мрежи, след като реши да си върна на Дани Себайос, който след единоборство го оскуба. Талантливият халф изблъска зверски съперника си, за което и обра овациите, и натрупа немалко негативи.

Това е "Ел Класико"!

Според Начо обаче подобни случки са напълно присъщи на двубой със заряд като този между вечните испански съперници. Той определи Гави като "добро дете" и заяви, че няма нужда от повече обсъждане.

"Не съм говорил с Гави по тази тема. Това е "Ел Класико"! Има ритници, боеве, търкания, това е футболът. Няма нужда от преразглеждане. Целта пред нас сега е да печелим с националния отбор", сподели Фернандес пред "Mundo Deportivo" преди предстоящите евроквалификации с Испания и продължи.

"Когато играем отново, пак същото нещо ще се случи. Това е по-добре за теб, защото така създаваш повече шум около себе си. Гави е добро дете", завърши той.

Не така обаче смята сестрата на потърпевшия Себайос, която жегна Гави за случилото се.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички