Местят Дани Алвеш в по-малък и безопасен затвор


Местят Дани Алвеш в по-малък и безопасен затвор
Снимка: Getty Images

2517 0

Легендата на Барселона и най-титулуван футболист  в историята - Дани Алвеш, не започна годината по желания начин. Бразилският защитник бе арестуван и осъден за сексуално посегателство.

Случката, за която жертвата твърди, се разиграла в нощен клуб на 30-и декември, а бившият състезател на каталунците бе заловен мигновено и изпратен в затвор.

Информация на "Марка" разкрива, че Алвеш е бил преместен от централния затвор в Барселона в по-малък. Причина за това е, че сградата е по-сигурна и безопасна. 

Това е обичайна практика, когато става въпрос за високопоставени лица. Техният статут им позволява по-стриктно наблюдение и близко отношение от страна на затвора. Наскоро стана ясно, че Алвеш ще разполага със собствен душ, вместо да го споделя с други затворници.

Новините за залавянето на футболиста шокираха футболната общественост в Испания. Той ще бъде задържан без право на освобождаване до приключването на процеса. Случилото се притесни сериозно близките на Алвеш, като дори бившата му съпруга се изказа в негова защита.

Ето какво заяви тя

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички